Costel Ilie: "Am câştigat doar un punct, dar unul care ne mulţumeşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa lui Constantin Enache a câştigat meritat
Echipa lui Constantin Enache a câştigat meritat

Antrenorul secund al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Costel Ilie, a declarat după remiza cu FC Braşov, scor 1-1, că formaţia sa ar fi putut să învingă, dar este mulţumit şi cu acest punct obţinut.

"Am câştigat doar un punct, dar unul care ne mulţumeşte. Raportat la numărul de ocazii avute, puteam câştiga, dar şi un punct contează, poate fi foarte important când se trage linie", a spus Ilie.

Costel Ilie a precizat că atacantul Cristinel Gafiţa, care a ratat o ocazie importantă în prima repriză, mai are de lucrat la finalizare şi la psihic. "Avem jucători tineri, iar relaţiile de joc nu sunt foarte bune. Poate acasă jucăm mai slab pentru că presiunea e mai mare asurpa echipei. Am jucat acasă cu campioana Oţelul (scor 0-2) şi cu Rapid (1-2) şi chiar dacă nu ne-am propus să pierdem au fost mai buni decât noi", a adăugat tehnicianul.

FC Braşov a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Ceahlăul Piatra Neamţ în care cele două goluri au fost marcate într-un interval de patru minute. Golurile au fost înscrise de Chipciu '59 pentru FC Braşov, respectiv Garcia '55 pentru Ceahlăul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite