Costea şi Szabo, excluşi din lotul Unirii Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei Unirea Alba Iulia, Sergiu Costea şi Istvan Szabo, au fost excluşi din lot pe perioadă nedeterminată pentru dezinteresul arătat la antrenamente şi în timpul meciurilor.

De asemenea, pentru atitudine nesportivă faţă de proprii suporteri, jucătorii Claudiu Oara şi Rareş Soporan au fost amendaţi, iar Andrei Poverlovici şi Mircea Oprea au primit un ultim avertisment din partea conducerii.

"Nu mai putem tolera actele de indisciplină la această echipă. Sunt convins că fotbaliştii din lotul Unirii Alba Iulia sunt valoroşi, dar cred cu tărie că starea disciplinară la nivelul lotului de jucători ne-a adus aici, adică la doar 2 puncte de retrogradarea în liga a 3-a. Am avut 11 jocuri în actuala ediţie de campionat a ligii a 2-a, seria Vest, în care am suferit nu mai puţin de 5 eliminări: Andrei Poverlovici de două ori (la Slatina şi Oradea), Mircea Oprea o dată (acasă cu Voinţa Sibiu), Călin Cristea o dată (acasă cu CSM Rm. Vâlcea) şi Sergiu Costea o dată (acasă cu Silvania Şimleu Silvaniei) şi acest lucru trebuie să ne dea de gândit. Lipsa banilor nu trebuie să fie o scuză, mai ales că avem restantă doar o rată de contract scadentă ieri 15 noiembrie, pentru nici un fotbalist din lotul nostru. Dar dacă unii dintre ei aşa au ales să procedeze nu avem ce face", a declarat Nicolae Lupu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite