Costa: "Sper să ajungem în situaţia ca locul 1 să depindă numai de noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat că e foarte important, din punct de vedere al clasamentului actual, ca "feroviarii" să câştige meciul cu Petrolul Ploieşti, de duminică.

"Este un meci foarte important pentru că suntem într-o fază a campionatului în care nu ne permitem să pierdem puncte. Vom face tot ce ţine de noi pentru a scaote un rezultat important, noi ne propunem să câştigăm tot. Sper să ajungem în situaţia ca locul 1 să depindă numai de noi. În afară de Maftei nu există alte probleme. Kapetanos se pregăteşte bine, îşi face datoria, poate ajuta echipa. Trebuie ţinut cont de faptul că a avut o perioadă de 3-4 luni în care nu a jucat. El beneficiază de încrederea mea. În această perioadă nu s-a ridicat la nivelul celorlalţi", a spus antrenorul portughez.

Acesta a făcut referire şi la scandalul de arbitraj, spunând că şi în Portugalia există discuţii despre posibilele fapte de corupţie ale arbitrilor. "Arbitrii pot face greşeli, se întâmplă şi asta. Ne gândim la meciurile noastre. De opt meciuri de când sunt aici, nu vorbesc despre arbitri. Am văzut că sunt persoane care îşi dau cu părerea despre arbitraj, dar nu vreau să fac la fel. Se întâmplă şi în Portugalia aceste discuţii despre arbitri, corupţie, blaturi. Pasiunea mea este fotbalul, mi-ar plăcea să se vorbească mai mult despre sport, despre fotbal, am aduce lumea la stadion în acest mod", a mai spus Jorge Costa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite