Târgu-Jiu: Cosmin Tilincă a debutat la Pandurii 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul jucător de la Pandurii care nu a mai fost convocat în lot pentru meciul de la Vaslui după eşecul cu Astra a fost atacantul Cosmin Tilincă. Acesta a fost trimis să se antreneze cu Pandurii 2 în locul său fiind cooptat un alt atacant, Ibon Arrieta.

Tilincă a fost trimis să se antreneze la Pandurii 2, alături de tineri din lotul echipei mari care în tur au jucat pentru echipa a doua, portarul Livshit şi Rada, Tătaru, Diaconul şi Avrămescu. Cinci dintre aceştia, mai puţin portarul Livshit, au jucat ieri în meciul de debut în retur al celor de la Pandurii 2, joc câştigat cu 1-0 de gazde în faţa echipei Nova Mama Mia.
Tilincă s-a antrenat joi cu Pandurii 2 unde a fost trimis de antrenorul Ciobotariu după ce s-a stabilit lotul pentru jocul cu FC Vaslui. În lot au fost convocaţi 20 de jucători renunţându-se la Tilincă în favoarea lui Arrieta şi fiind incluşi în lot şi jucătorii suspendaţi etapa trecută, Raskovic şi Popete.

În ceea ce priveşte scoaterea sa din lot şi detaşarea la echipa a doua, atacantul  a precizat că nu a primit explicaţii: „Nu ştiu care e explicaţia şi nici nu am cerut să mi se explice nimic, mie mi s-a spus să mă prezint la echipa a doua să mă antrenez cu ei până revine echipa de la Vaslui şi asta am făcut”, a precizat atacantul care ieri a debutat deja în meciul cu Nova Mama Mia al celor de la Pandurii 2, fiind trimis pe teren din primul minut de către antrenorul Gabi Zahiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite