Cosmin Contra: "Nu e nicio tragedie că au pierdut cu Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra îi încurajează pe timişoreni, după ce Poli a pierdut aseară primul meci în acest sezon. Fostul internaţional român spune că orice echipă are nevoie de un duş rece la un moment dat, însă acum jucătorii lui Dusan Uhrin ar trebuie să-şi revină.

"Se vor mai pierde puncte, vor mai fi surprize. Este o înfrângere în faţa unei echipe puternice, Rapid, care a jucat mai bine decât Poli. Se întâmplă să ai un meci mai prost, să prinzi o echipă care are o zi excelentă şi să pierzi.

Toată lumea vorbea despre faptul că Poli era neînvinsă şi cred că presiunea asta era mare înainte de fiecare meci, teama de a nu pierde. Acum ar trebui să dispară. Au fost două săptămâni foarte intense, cu meciuri tari şi probabil că echipa lui Poli a resimţit mai mult ritmul acesta, cu meciuri miercuri-sâmbătă-miercuri.

Nu este un capăt de ţară că Timişoara a pierdut, dacă va bate Vasluiul se va apropia şi lupta la titlu va fi foarte frumoasă. Sunt destule puncte în joc ca să cred că şi Steaua, Rapdid sau Dinamo au şanse la titlu", a declarat Cosmin Contra la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite