Cosmin Tilincă a fost trimis la echipa a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Tilincă
Cosmin Tilincă

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cosmin Tilincă, a fost trimis de antrenorul Liviu Ciobotariu să se pregătească cu formaţia secundă a grupării gorjene, jucătorul precizând că nu a primit nicio explicaţie pentru această decizie.

În locul lui Tilincă, a fost oprit în lotul pentru partida cu FC Vaslui, atacantul Ibon Arrieta.

"Nu ştiu care e explicaţia şi nici nu am cerut să mi se explice nimic, mie mi s-a spus să mă prezint la echipa a doua să mă antrenez cu ei până revine echipa de la Vaslui şi asta am făcut", a spus Tilincă.

Alături de Arrieta în lotul echipei mari au fost convocaţi pentru meciul de la Vaslui şi jucătorii suspendaţi etapa trecută, Raskovici şi Popete.

Antrenorul Ciobotariu a anunţat că va modifica mai multe schimbări faţă de meciul cu Astra Ploieşti, din prima etapă a returului, pierdută cu scorul de 0-2.

"Voi face modificări în primul unsprezece şi vor intra jucătorii care eu consider că sunt apţi pentru competiţia oficială şi care sunt în cea mai bună formă. După cum i-am văzut la antrenament par în formă mai bună, au receptat bine mesajul meu şi acum rămâne de văzut să demonstreze la joc pentru că una e antrenamentul şi alta e jocul. O să fac modificări dar nu ştiu câte. Vor juca cei care sunt mai în formă la ora jocului", a adăugat Ciobotariu.

Partida FC Vaslui - Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 17.00.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite