Cornel Dinu pleacă la tratament în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Procurorul“ a ajuns la capătul puterilor. Afectat de o boală la ficat, depresie nervoasă şi reumatism, „Mister“ le-a spus jucătorilor că nu mai poate continua şi că va pleca la o clinică din Occident. Cornel Dinu va pleca azi sau mâine la o clinică de peste hotare, fie din Germania, fie din Austria, pentru a căuta tratament împotriva afecţiunilor de care suferă el şi soţia sa, Silvia.

Dinamo e pe locul şapte în clasament, şansele de a continua în Europa ţin de o minune, jucătorii sunt neplătiţi, clubul are datorii mari către terţi, dar toate aceste necazuri pălesc în faţa unei probleme de viaţă şi de moarte. Nu este nicio exagerare, chiar astfel şi-a prezentat Cornel Dinu starea de sănătate în vestiar, în faţa jucătorilor.

„S-ar putea să mă vedeţi pentru ultima dată" este o replică ce îmbracă dublu sens. Fotbaliştii au înţeles una, iar acţionarii alta. Unii dintre elevii lui Ţălnar chiar au început să lăcrimeze şi să se gândească la ce este mai rău în privinţa lui „Mister". Iar gândurile rele s-au înteţit când Dinu le-a spus: „Aveţi grijă ce faceţi cu Ţălnar, el e finul meu, nu sunt certat cu el, voi vedeţi-vă de joc!".

Totuşi, şefii sunt mai reţinuţi în verdicte: „Cornel Dinu le-a spus jucătorilor că este pentru ultima dată când îl vor mai vedea în 2009, pentru că el trebuie să plece la o clinică să se trateze de toate bolile care s-au adunat: la ficat, o depresie nervoasă şi reumatism, cauzat de perioada asta a anului. O va lua cu el şi pe Silvia, măcinată şi ea de crizele cardiace".

Câinii vor să-l numească pe Ioan Andone

Aceleaşi surse din „Ştefan cel Mare" mai spun că este posibil ca „Mister" să nu mai aibă voie din partea medicilor să mai continue să se implice în fotbal: „Stresul este foarte mare pentru el, are şi o vârstă, 61 de ani, şi în ianuarie vom şti sigur dacă nea Cornel va mai avea putere şi acceptul din partea doctorilor să conducă Dinamo chiar şi de la distanţă".

În condiţiile în care „Procurorul" se va distanţa definitiv de fotbal, acţionarii îl vor schimba pe Ţălnar, „copilul" şi discipolul lui Dinu, foarte probabil cu Ioan Andone, acum liber de contract.

Borcea „umblă" din nou la salarii

După ce şi-au luat gândul că ar putea primi vreun bonus pentru rezultatele care au fost satisfăcătoare în această toamnă, dinamoviştii îşi fac probleme că nici salariile nu vor mai fi aceleaşi. Astfel, în cazul în care Dinamo nu bate azi Vasluiul şi se va distanţa şi mai mult de podium, Borcea va micşora din nou contractele jucătorilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite