Cornel Dinu a fost vizitat de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo traversează o perioadă excelentă! Echipa e pe primul loc, iar simbolul ei, Cornel Dinu, se reface treptat după operaţia de by-pass coronarian la care a fost supus vineri.

La trei zile după ce l-a operat pe oficialul dinamovist, medicul Şerban Brădişteanu a dezvăluit că pacientul este din ce în ce mai bine şi chiar a putut primi vizite.

Soţia, Silvia, şi fiul, Corneluş, au fost primii care l-au văzut, ieri, pe „Mister" la Secţia de Terapie Intensivă.  „Domnul Dinu se gândeşte la echipă, urmăreşte canalele de sport şi s-a lăsat de fumat. Este tonic, optimist şi urmează tratamentul", a spus doctorul Brădişteanu. Dinu va putea afla rezultatul partidei pe care roş-albii o vor disputa, joi, în Liga Europa, însă nu poate urmări, deocamdată, un meci întreg întrucât acest lucru ar împlica un efort emoţional prea mare.

Medicii au anunţat că Dinu nu va mai avea nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală, îşi va putea relua activitatea normală în scurt timp, dar toată viaţa va lua medicamente şi va ţine un regim alimentar strict.

"Îi dedicăm lui Cornel Dinu victoriile din campionat şi ne dorim să-i facem o bucurie şi cu o calificare în grupele Ligii Europa."
Liviu Ciobotariu
antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite