UPDATE Şi Ştefan Stana este audiat la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Stana, reprezentant al Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, a sosit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul excluderii Universităţii Craiova, după ce anterior au mai venit alţi doi membri ai acestui for, Octavian Goga şi Cornel Şfaiţer.

UPDATE. ORA 14.00
Stana a venit fără avocat, el motivând acest lucru prin faptul că nu are bani să-l plătescă şi a adăugat că va apela la un apărător din oficiu.

Cornel Şfaiţer, audiat la DNA

Cornel Şfaiţer, reprezentant al Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, a sosit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul excluderii Universităţii Craiova.

Tot luni vor mai fi audiaţi alţi doi membri ai Comitetului Executiv al FRF, Octavian Goga, reprezentantul Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, şi Ştefan Stana, de asemenea reprezentant al cluburilor din Liga a II-a. În dosarul excluderii Universităţii Craiova, DNA a pus sub învinuire Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sunt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi alţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Aceştia sunt învinuiţi de abuz în serviciu şi de sustragere de bunuri de sub sechestru şi riscă o pedeapsă cuprinsă între şase luni şi 15 ani de închisoare. Potrivit documentului de începere a urmăririi penale, acţiunea procurorilor DNA în acest caz a fost pornită pe baza plângerii penale depuse de gruparea Universitatea Craiova, la 16 septembrie 2011. Clubul oltean a cerut începerea urmăririi penale faţă de cei zece membri ai Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universităţii Craiova din FRF, pe care i-a acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite