Cornel Dinu a presimţit drama soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familia Dinu
Familia Dinu

Grav bolnavă, soţia lui Cornel Dinu nu mai poate părăsi domiciliul. Ultima dată a ieşit în public la nunta fiului, Corneluş, de Paşte.

Supărările se ţin scai de familia lui Cornel Dinu. Oficialul dinamovist şi soţia sa, Silvia, au probleme mari de sănătate şi încearcă să se ajute şi să se încurajeze reciproc, aşa cum au făcut-o de-a lungul anilor. Cei doi încearcă să salveze aparenţele şi să mascheze faptul că sunt măcinaţi zi de zi de atâtea griji.

Au dorit să facă acest lucru şi la ultima lor apariţie în public, la 24 aprilie, în ziua de Paşte, atunci când Cornel Dinu jr. s-a căsătorit cu Alexandra. Dinamovistul şi soţia lui s-au chinuit din greu să zâmbească în timpul ceremoniei, dar figurile le trădau starea sufletească.

Oarecum abătut şi distant, Dinu părea că simte că zilele negre n-au trecut şi că va urma o adevărată luptă cu boala, bătălie pe care şi el şi nevasta lui vor trebui să o câştige. Dacă oficialul dinamovist trebuie să facă, regulat, vizite la spital pentru perfuzii, „jumătatea" sa are o situaţie mult mai dificilă.

Femeia în vârstă de 62 de ani suferă de diabet şi ateroscleroză. I s-a amputat piciorul stâng acum un an, iar recent a mai suferit o operaţie la Geneva, care, din păcate, nu a reuşit. Silvia Dinu îşi „duce" acum suferinţa acasă, unde este îngrijită de o infirmieră.

Vezi aici ce a refuzat Cornel Dinu din cauza stării de sănătate precare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite