Cornel Dinu ironizează adversarul României: "Estonienii au semănat cu niște reni pe schiuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Procurorul" nu e deloc impresionat de victoria și de jocul României din partida cu Estonia.

România a câștigat primul meci din preliminarii, 2-0 cu Estonia, însă nu toată lumea e impresionată de succesul României. Cornel Dinu e de părere că România a întâlnit o echipă submediocră. "N-am jucat niciodată spectaculos cu Pițurcă selecționer, așa că mi s-a părut normal că n-am făcut-o nici acum. Am avut o primă repriză foarte modestă, în fața unui adversar extrem de slab. Chiar nu-mi dau seama cum fac cei de la FIFA acele clasamente lunare, oricum ar fi, Estonia nu poate fi peste noi, așa cum apare acum. Jocul nostru din prima parte a lăsat enorm de dorit, au pasat mai mult stoperii și Lobonț între ei. Tănase n-a jucat nimic, deci este un fotbalist de zi, depinde cum se nimerește pe moment.

Dar așa este și Sânmărtean, deci putea fi încercat și acesta. În cea de-a doua repriză, victoria a fost adusă de un singur jucător, de Marica. Acesta este un fotbalist de reacție și a dus toată lupta în fața estonienilor, care mi s-au părut foarte, foarte slabi. Parcă erau schiori, patinatori sau driveri de reni, când încercau să preia o minge parcă erau pe schiuri! Au făcut un singur dribling tot meciul, prin Kink, care însă a călcat pe minge și era să-și rupă piciorul”, a comentat “Procurorul” în stilul său propriu la Fanatik Show, în direct la Digi Sport 1.

Cristi Chivu, încântat de succes

"Mi-a plăcut echipa naţională, mi-au plăcut determinarea, personalitatea, că au pus stăpânire pe joc încă de la început şi că au câştigat. Mi-a plăcut că au jucat cu amibiţie, că nu le-au dat nici o şansă adversarilor, chiar dacă a fost o fază în minutul 9.

Am fost mult peste ei şi acest lucru m-a făcut fericit în seara asta.

Cu Andorra sper să fie o simplă formalitate şi să încheiem această lună cu cele şase puncte pe care ni le propuseserăm. Pe care ei şi le-au propus şi la care noi speram ca suporteri. Tot îmi vine să vorbesc în continuare ca jucător al echipei naţionale", a spus Chivu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite