Cornel Dinu: "Fraţii Costea sunt victimele lui Gigi, îi critică vehement de fiecare dată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a continuat "războiul" cu patronul Stelei, Gigi Becali, acuzându-l că-şi distruge proprii jucători.

"Mihai Costea e un jucător modest. Dar Florin Costea a demonstrat că e un jucător de naţională. Accidentarea aceea l-a afectat foarte mult, dar are şi probleme de comportament.

Florin este victima sistemului de educare şi de recuperare la care a luat parte. Fraţii Costea sînt victimele lui Gigi, care îi critică vehement de fiecare dată.

Gigi e şi el o victimă, a acelor "specialişti" care îi propun fel de fel de transferuri. El a mai făcut achiziţii după cum credea el, dar trebuie să ai har pentru aşa ceva. Munca aceasta de racolare e una de echipă. Jucătorii pe care i-a adus la Steaua au depins de gusturile îndoielnice ale colaboratorilor săi. El este bine intenţionat, dar nu reuşeşte ce-şi propune.

Are dorinţa aceasta de a mă vedea mort şi e probabil a unui creştin de tip nou, dar asta este morala în care trăim. Ăsta e concepţionalul de pavoazare a credinţei creştine, fără să o înţelegi. El îşi desfiinţează propriii jucători. E o nedumerire în ce face el la Steaua", a declarat Dinu la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite