Corijenţii nu joacă la Steaua- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Steaua care nu acceptă jucători corijenţi în echipă, Adrian Cristea care este chemat în Giuleşti sau despre moartea lui Vitali Matu care a ajuns subiect în toată Europa. Printre alte subiecte, Dinamo a aterizat într-un final la Timişoara, iar Steaua a decis să nu-i oferteze în iarnă pe Rada, Golanski şi Petre Marin.

Corijenţii nu joacă la Steaua. Conducerea roş-albaştrilor a angajat un pedagog care să urmărească situaţia şcolară a fotbaliştilor de la centrul de copii şi juniori, corijenţii fiind scoşi din lot. Steaua a găsit o metodă inedită pentru ca tinerii care se află la centrul de copii şi juniori şi cei de la Steaua II să nu renunţe la şcoală. În momentul în care au deschis căminul din Militari, acolo unde stau jucătorii din provincie, au angajat o persoană care să le verifice situaţia şcolară, scrie Gazeta Sporturilor.

Prinţul Cristea este chemat în Giuleşti, alături de Zicu: "N-au ei bani de vedetele noastre!". Rapid e prima echipă care răspunde anunţului dat la mica publicitate de dinamovistul Adrian Cristea. Prinţul e chemat în Giuleşti. Împreună cu Zicu. "N-au ei bani de vedetele noastre" - e convins dinamovistul Turcu, notează Sport.ro.

Moartea lui Vitali Matu a ajuns subiect în toată Europa
. Fanii sporturilor de contact din Europa au rămas şocaţi de ştirea că un sportiv a murit la un antrenament la care participa şi Semmy Schilt. Luni este aşteptat raportul Poliţiei, iar marţi Ciprian Sora şi Horia Rădulescu pregătesc o conferinta de presă. Până atunci, zvonurile rămân doar zvonuri, scrie Kombat.ro.


După intervenţia Guvernului, "câinii" au aterizat în Timişoara la ora unu
. Dinamo a aterizat în Timişoara în jurul orei unu, după ce avionul care îi transporta pe "câini" a survolat pentru aproximativ 30 de minute aeroportul din Banat, acolo unde îi aştepta acţionarul Cristi Borcea. Bulversaţi de evenimente, fotbaliştii au fost fericiţi să pună piciorul pe pământ. Claudiu Niculescu a şi făcut o mică glumă la îmbarcarea în autocar, când a spus: "Bine că am ajuns, un drum de opt ore, aproape că ajungeam la New York", scrie Prosport.

Criză pentru jucători, nu şi la conducători! Steaua a decis să nu-i oferteze în iarnă pe Rada, Golanski şi Petre Marin, care în vara lui 2010 vor deveni liberi de contract, toţi cu salarii mai mici decît ale preşedintelui Argăseală. Primul care a sesizat pericolul a fost chiar antrenorul Mihai Stoichiţă. "Cu ei trebuie discutat la iarnă, după finalul turului, când lucrurile se vor linişti. Eu îmi doresc din tot sufletul să le prelungim contractele, deoarece îi doresc pe toţi la echipă, sunt jucători foarte buni", a spus tehnicianul, scrie Gazeta Sporturilor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite