Copos vrea să se împrumute iar la bancă pentru a plăti salariile jucătorilor. Vezi ce altă sursă de venit mai are patronul Rapidului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos a fost foarte bucuros de victoria de la Târgu Mureş, care aproape i-a şters gustul amar lăsat de eşecul din Liga Europa. Pentru a-şi mulţumi jucătorii, patronul Rapidului le-a promis acestora că în scurt timp vor fi cu banii la zi.

Nu, George Copos n-a dat vreun tun peste noapte, care l-a făcut să promită aşa ceva, ci are un alt plan, la care a mai recurs în trecut. Boss-ul de la Ana a cerut un nou împrumut la bancă, de aproximativ două milioane de euro. "Am fost la bancă şi am negociat încă un împrumut, iar în maximum şapte zile aştept un răspuns pozitiv. Noi suntem aproape la zi cu toate obligaţiile financiare faţă de jucători", a declarat George Copos la finalul meciului de la Târgu Mureş.

O lată sursă de venit ar fi două victorii ale Rapidului în ultimele două jocuri din Liga Europa, cu Hapoel Tel-Aviv şi PSV Eindhoven, în ciuda faptului că echipa giuleşteană nu mai are nicio şansă de calificare mai departe. Efectul acestor şase puncte ar fi un venit mai mare de la UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite