Copos se zgârceşte iar: „Glauber cere mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un antrenor nou, Răzvan Lucescu, şi cu opt jucători aduşi în această vară, giuleştenii vor evolua astăzi pentru prima oară în formula actuală. Rapid va întâlni de la ora 15.00 formaţia ucraineană Karpaty Lvov, echipă ce a terminat pe locul 6 în campionatul din Ucraina.

În acest moment, principala preocupare a lui Lucescu junior o reprezintă cuplul de stoperi. Rapid a avut în sezonul trecut unul dintre cele mai bune cupluri de fundaşi centrali din Liga I, Marcos Antonio - Glauber, pe care Răzvan ar vrea să mizeze şi în campionatul viitor. Lui Glauber (foto) i-a expirat împrumutul, iar pentru o eventuală înţelegere, brazilianul cere dublarea salariului: adică 160.000 de euro pe sezon. Giuleştenii i-au oferit 120.000, iar negocierile au intrat în impas.

„Dacă nu acceptă ceea ce-i oferim noi, nu mai continuăm. S-a terminat perioada cu bani la Rapid. Răzvan îi mai are pe Oros şi Burcă, doi jucători foarte buni. În plus, suntem în tratative cu încă un fundaş central de picior stâng din Liga I, care nu cere un salariu aşa de mare ca şi Glauber, chiar dacă nu e român", a declarat George Copos. Dacă Glauber nu se înţelege la bani cu cei din conducere, Rui Duarte întârzie din nou la pregătiri. „Vorbiţi cu Răzvan, nu ştiu de ce nu a ajuns încă în cantonament. El l-a învoit", a spus Copos. În schimb, în Austria a ajuns mijlocaşul Felipe Teixeira, adus recent de la FC Braşov. 

Glauber e internaţional brazilian

Fotbalistul de 27 de ani al Rapidului se poate mândri cu o selecţie în naţionala sud-americană. Glauber este de altfel singurul brazilian din Liga 1 care a jucat în echipa auri-verde. Fundaşul a evoluat într-un meci şi pentru Manchester City. La Rapid, Glauber a jucat în 24 de meciuri, marcând un gol. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite