Copos pune presiune şi în amicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Finanţatorul giuleştenilor a fost prezent la amicalul, de ieri, pe care elevii lui Manea l-au câştigat cu scorul de 2-1, contra formaţiei din Liga a III-a, FC Berceni. Chiar dacă în turul de campionat nu a fost prezent decât la partida pierdută cu CFR Cluj, scor 1-4, George Copos (foto) are de gând să-şi schimbe strategia pentru viitor.

„Copos va umbla la seif mai mult decât înainte, iar acest lucru ne bucură. Vrea rezultate de la noi", a mărturisit Nicolae Manea, după jocul cu FC Berceni. Visul lui Copos, acela de a se bucura de milioanele venite de pe urma Ligii Campionilor, nu este departe de a i se împlini. Rapid se află la doar trei puncte de primul loc.

Manea, mulţumit de Beljici

Nicolae Manea s-a arătat încăntat de jocul mijlocaşului sârb Nikola Beljici, care a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Rapidului, în amicalul cu Berceni. Golurile au fost marcate de nou-venitul Andrei Creţu, care i-a executat pe foştii coechipieri. În Liga a III-a, Creţu a înscris 17 goluri în tot atâtea partide, iar acum vrea să-i demonstreze lui Nae Manea că merită să se întoarcă la echipa din Grant, de unde fusese împrumutat.

Rapid a jucat în următoarea formulă: Straton - Păun, Iordache, Fernandes, Mardare - Beljici, Coman, Matici, Dobroiu - A. Creţu, L. Răduţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite