Copos nu mai are „arici la buzunare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Dinu Gheorghe este mulţumit de bugetul oferit de patronul echipei. Noile achiziţii ale Rapidului s-au pregătit ieri la baza giuleştenilor, iar de mâine fotbaliştii vor merge în Kaprun, în al doilea cantonament.

George Copos l-a sărbătorit cum se cuvine duminică pe Dinu Gheorghe, care a împlinit vârsta de 55 de ani. „I-am făcut un cadou super special pentru că merită. Sper să-mi aducă şi mie echipa lui bucurii", ne-a spus George Copos.

În urmă cu şase ani, Dinu Gheorghe, împreună cu Răzvan Lucescu, călit la FC Braşov, au „cucerit" Europa cu echipa fantastică a Rapidului. Acum, tot cu un antrenor tânăr, Marius Şumudică, şi cu cinci fotbalişti noi de la FC Braşov, vrea să ducă echipa alb-vişinie spre un nou titlu.

„Roman şi Sburlea vor fi un plus pentru noi. Era nevoie de schimbări la Rapid. Îl aşteptăm şi pe Moraes, dar să vedem dacă acceptă şi Pădureanu oferta noastră. Copos s-a schimbat şi el foarte mult. A devenit mult mai darnic decât era în urmă cu câţiva ani. Ce bine ar fi dacă am avea concurenţă şi pe postul de portar şi atacant, cum avem şi pe celelalte", a afirmat Dinu Gheorghe.

Antrenorul Marius Şumudică este mulţumit de lotul actual şi speră ca echipa să prindă Europa League: „Vom juca un amical cu Ajax în perioada de pregătire. Atunci ne vom da seama unde suntem. Eu zic că putem prinde Liga Europa, dacă nu titlul de campioană. Dacă nu vine Moraes mă gândesc să aduc un atacant din Portugalia", a spus şi Marius Şumudică.



Vine Zicu, pleacă Grigorie

Dinu Gheorghe vrea concurenţă pe toate posturile şi speră ca Dani Coman să întărească echipa Rapidului chiar din această vară. O altă ţintă a giuleştenilor este Ianis Zicu. Acesta urmează să sosească la Rapid, iar Ştefan Grigorie să plece la Dinamo, mutarea fiind agreată de ambele părţi, care au ajuns aseară la o înţelegere în acest sens.  

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite