Copos l-a păcălit iar pe Răzvan. Juniorul plăteşte dacă pleacă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă-l va demite, Copos nu-i va  achita niciun ban lui Lucescu jr
Dacă-l va demite, Copos nu-i va achita niciun ban lui Lucescu jr

Lucescu jr a semnat un contract cu giuleştenii pe o perioadă de patru ani, dar e „sechestrat“ de George Copos (foto) în acest interval de timp. În cazul în care vrea să-şi depună demisia e bun de plată, iar suma e una imensă, de 500.000 de euro.

Finanţatorul din Giuleşti poate renunţa însă liniştit la Răzvan, deoarece nu trebuie să-i achite vreun leu despăgubiri. „Dacă voi decide să plec de la Rapid, va trebui să plătesc o sumă uriaşă, dar dacă ei vor decide să mă dea afară, nu o să trebuiască să-mi plătească nimic", a fost anunţul lui Lucescu.

Curios este că George Copos a susţinut recent că el va trebui să plătească mai mult decât Răzvan în cazul în care contractul dintre cei doi va fi rupt! Ca să ajungă în Grant, fostul selecţioner a trebuit să refuze şi o ofertă venită de la Metalurg Doneţk, pe care iniţial era gata să o accepte: „Am avut negocieri şi cu Metalurg şi am fost aproape de a semna. Din acest motiv nu m-am grăbit să dau un răspuns Rapidului".

Răzvan Lucescu a recunoscut că mai mulţi jucători s-au interest dacă vine la Rapid şi astfel au decis şi ei să-l urmeze, printre aceştia s-a numărat şi Deac, care a fost ofertat şi de CFR Cluj.  „Deac m-a întrebat dacă merg la Rapid şi apoi el a luat această decizie, dar şi aici e de discutat pentru că, dacă cei de la CFR îi arătau mai mult respect, el era acum jucătorul lor", a dezvăluit tehnicianul giuleştenilor, care azi va fi prezentat oficial la Rapid.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite