Copos îi şochează pe rapidişti! E incredibil pe lângă ce situaţie au trecut: "Taher nu luase clubul pentru el, ci pentru actualul patron al lui City"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan
Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan

În vara lui 2008, la Rapid se puneanu bazele unui proiect foarte mare şi foarte costisitor cu banii lui Fathi Taher, cel care voia să cumpere clubul de la George Copos. S-au luat jucători scumpi, un antrenor la fel, dar toate planurile s-au dus pe apa sâmbetei.

Vina s-a dat pe George Copos, care s-a spus că ar fi vrut să-l păcălească pe Taher, dar şi iordanian, care s-a retras subit din afacere fără să-şi mai recupereze sumele imense investite.

La 4 ani distanţă, George Copos vine însă cu o explicaţie extraordinară despre ce s-a întâmplat atunci. Se pare că, Taher voia să cumpere clubul pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan, actualul patron al lui Manchester City, care voia să cumpere un club de fotbal în Europa, dar care s-a răzgândit şi a făcut ca afacerea să cadă. "Taher nu luase clubul pentru el, ci pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan. Da, este vorba despre şeicul din Emiratele Arabe Unite, patronul lui Manchester City. Scandalul a apărut după ce bin Zayed s-a răzgîndit, nu a mai vrut Rapidul, iar Fathi Taher şi-a dat seama că nu are cum să mai recupereze banii", a afirmat Copos şocând pe toată lumea.

Acest lucru înseamnă că Rapid a fost la un pas să însemne în România şi poate chiar în Europa, ce înseamnă acum Manchester City. Cu puţin noroc, Giuleştiul ar fi putut deveni un nou "El Dorado" pentru fotbalul mondial, ca PSG, Anji Makhachkala sau Manchester City, cu jucători mari transferaţi şi poate chiar cu un stadion nou.

După ce varianta Rapid a căzut, Mansour bin Zayed Al Nahyan a negociat preluarea lui Real MAdrid, dar în final a ajuns al Manchester City, care e lider în Anglia în acest moment.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite