Copos i-a dat bricheta înapoi lui Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a gustat, şi la propriu, şi la figurat, din plin gluma lui George Copos
Gigi Becali a gustat, şi la propriu, şi la figurat, din plin gluma lui George Copos

Patronul roş-albaştrilor nu şi-a dorit o petrecere aniversară, preferând să celebreze în stil propriu împlinirea vârstei de 53 de ani. Finanţatorul Rapidului i-a făcut un dar inedit. Gigi Becali a rămas singur de ziua lui. Familia latifundiarului a plecat din ţară, iar apropiaţii au fost şi ei prinşi cu alte treburi.

„Mi-a dat Dumnezeu mai mult decât am visat. N-am ce dorinţe să-mi mai pun. Sunt la mâna lui Dumnezeu. Ce să petrec? Eu oricum nu sunt cu d-astea. Iar familia e plecată la cumpărături prin străinătate. Virgil e şi el pe la Constanţa... Am rămas doar cu Luţu", a explicat latifundiarul, care a organizat la palatul din Aleea Alexandru o mică „sărbătoare" pentru presă.

Apoi, finanţatorul roş-albaştrilor a arătat modul original în care a ales să-şi petreacă ziua. În lipsă de prieteni, a trecut la pupat icoane. În schimb, amicul său, George Copos, şi-a amintit de el şi i-a făcut un cadou original: un tort în formă de brichetă, aluzie la celebrul meci Steaua - Rapid, din 2008, când trupa din Ghencea a câştigat la masa verde cu 3-0, după ce fanii giuleşteni l-au lovit pe arbitrul Alexandru Deaconu cu o brichetă în cap. Darul patronului de la Rapid l-a încântat peste măsură pe Becali.

Patronul din Ghencea a înfulecat cu poftă din prăjitura oferită de Copos, care a fost şi el ocupat să petreacă de ziua clubului pe care îl finanţează, Rapid împlinind ieri 88 de ani de istorie.

Chiar dacă n-a avut prietenii alături, conducătorul Stelei n-a fost uitat de angajaţii de la club. „M-au sunat jucătorii şi Mihai Stoica. Eu zic că am realizat foarte multe pentru România, dar puţin pentru mine. E mult ce am realizat eu cu Steaua pentru România. Am băgat milioane de euro din cupele europene, dar eu vreau să mă bat cu Europa, deci nu sunt mulţumit", a conchis Gigi Becali.

Luţu a transpirat de la preluat cadouri

Fostul internaţional Ionuţ Luţu a avut parte ieri de o zi agitată. Angajat de Gigi Becali pe o funcţie incertă, Luţu a avut ieri drept sarcină preluarea cadourilor pentru finanţatorul Stelei. Pe lângă această treabă, latifundiarul îl foloseşte pe fostul fotbalist la toate treburile casei, iar acest lucru s-a văzut şi prin faptul că până la finalul întâlnirii cu presa, Luţu era transpirat tot.

Internaţionalii s-au alăturat lotului

Dacă accidentarea lui Geraldo îi dă bătăi de cap, Ronny Levy are totuşi şi motive de bucurie. Ieri, Tătăruşanu, Tănase, Latovlevici şi Gardoş s-au alăturat lotului din Austria şi s-au pregătit pentru prima dată sub comanda lui Ronny Levy. Cei patru au avut 10 zile în plus de vacanţă după turneu întreprins cu echipa naţională în America de Sud.

Moraes, şanse mici să joace la Steaua

Telenovela Moraes pare departe de a se fi încheiat. Dat ca sigur la Steaua, atacantul brazilian a ajuns până la urmă în Bulgaria, la ŢSKA Sofia. La început, s-a vorbit despre o manevră de-a lui Gigi Becali, care ar fi urmat să-l ia de-acolo pe Junior sub formă de împrumut. „El va veni sigur la noi şi va fi titular. Nu a mai apărut nimic legat de el, dar le vom face bulgarilor o ofertă pe care nu o vor putea refuza", a punctat conducătorul Stelei.

Victor Becali: „Poate vine la anul"

Totuşi, lucruri s-au complicat pe parcurs, lucru recunoscut şi de fotbalist. „Sunt bine la bulgari. Am revenit la fotbal, important e că pot să joc. Îmi pare rău că nu am venit la Steaua, ăsta a fost destinul", a spus brazilianul, iar agentul său, Victor Becali, a întărit această declaraţie. „Moraes e jucătorul lui ŢSKA. Asta-i situaţia! Nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Acum sau peste un an. Situaţia e încă incertă", ne-a declarat impresarul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite