Copos: "Răzvan nu are ca obiectiv câştigarea titlului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos spune că Lucescu nu a semnat până acum contractul cu Rapid, dar e sigur de sosirea acestuia. 

"Răzvan nu are ca obiectiv câştigarea titlului. Dar eu sunt sigur că el îşi doreşte să câştige campionatul, pentru că a avut cel mai bun parcurs internaţional din istoria Rapidului, mai bun decât cel al lui Mircea Lucescu, şi acum sunt convins că urmăreşte să facă performanţă şi în plan intern.

Obiectivul lui Răzvan este clasarea pe unul din primele două locuri ale clasamentului Ligii I, să jucăm cel puţin în Liga Europa în fiecare an din cei patru de contract şi, de ce nu, în Liga Campionilor", a spus acţionarul giuleştean.

George Copos a menţionat că Răzvan Lucescu este în proporţie de 100 la sută antrenorul formaţiei Rapid, chiar dacă semnarea contractului se va realiza în zilele următoare. "În proporţie de 100 la sută Răzvan este antrenorul Rapidului, asta chiar dacă încă nu am semnat contractul. El este un caracter special, un om care iubeşte Rapidul şi nu se pune în niciun fel problema ca el să renunţe la înţelegerea pe care o avem. Nu mai este cale de întoarcere.

Este vorba de un contract pe patru ani pentru că ne dorim, atât el, cât şi noi, ceva durabil. Noi ne-am pus de acord sâmbătă după-amiază, după comunicatul FRF în care a fost anunţat faptul că Răzvan şi federaţia au convenit să se despartă amiabil. Acum urmează ca în 2-3 zile să se semneze şi contractul. Durează atât pentru că este un contract mai complicat", a explicat Copos, fără a oferi alte detalii.

Salariul anual al lui Răzvan Lucescu la Rapid va fi unul de "bun simţ", susţine acţionarul giuleştean. "Salariul anual este unul de bun simţ. Dar, bineînţeles, vor fi bonusuri pentru îndeplinirea obiectivului. Pentru că am decis ca la Rapid să plătim în mod special performanţa", a afirmat oficialul rapidist.

Până la începerea noului sezon, formaţia giuleşteană va efectua două turnee de pregătire în Austria, în cadrul unuia urmând să dispute o partidă amicală cu echipa condusă de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. "Au fost stabilite deja două turnee de pregătire în Austria, turnee cu meciuri tari, într-unul urmând să întâlnim pe Şahtior Doneţk. Până la începerea pregătirii vrem să stabilim şi bugetul pentru noul sezon, lucru pe care îl vom face după evaluarea tuturor datoriilor pe care le mai avem de achitat", a mai spus George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite