Copos face mişto de Iancu: “A făcut contestaţie că am jucat cu Bozo mijlocaş!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anul trecut Rapid a avut probleme serioase cu Marian Iancu, care a contestat dreptul de joc al lui Varga şi Bălan şi a pierdut la masa verde, acum Copos râde de Timişoara după victoria cu 3-2.

"Pe Marian Iancu nu-l mai agreez ca înainte pentru că iar a făcut contestaţie la Comisii, aşa cum a făcut şi anul trecut împotriva lui Şiman şi a celor doi jucători. A contestat faptul că am jucat cu Bozovici mijlocaş stînga şi cu Herea atacant", a spus Copos.

Finanţatorul echipei giuleştene a declarat că Marius Şumudică va continua în Giuleşti dacă îndeplineşte obiectivul calificării în Europa League.

"Rapidul mereu a avut probleme cu echipele mici. Ăsta e Rapidul, de aceea este iubit. M-au făcut foarte fericit aseară. Fără îndoială că Şumudică face parte din acest farmec. Categoric o să merg pe mîna lui în sezonul viitor dacă va ajunge cu echipa în Europa League.

Avem, lot de Champions League, dar nu avem instractuctură sau patron de acest nivel. Patronul e secătuit, a venit anul 2008 cu datorii de 20 milioane" , a mai spus Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite