INTERVIU Copos către Dinu Gheorghe: „Să-ţi ceri scuze la Dinamo!” Vamă: "Poate mă retrag de la Rapid!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

„Vamă" a atacat dur Dinamo în ultimele săptămâni, iar Copos i-a transmis preşedintelui să-şi ceară scuze public faţă de oficialii din Ştefan cel Mare

Vă deranjează ce se spune de Rapid după meciul cu Pandurii ?
Normal că mă deranjează. Sunt oameni care vorbesc de alte cluburi, în loc să-şi vadă de echipele lor. Eu l-am rugat pe Dinu Gheorghe să nu mai discute de alţii, să discute doar de Rapid, club la care lucrează şi este plătit. I-am spus să-şi ceară scuze public faţă de clubul Dinamo! A fost o prostie să dea acele declaraţii. Eu mi-am cerut scuze...

Aveţi de gând să-l sancţionaţi pe Dinu Gheorghe pentru acele declaraţii date la adresa clubului Dinamo ? Până la urmă dumneavoastră sunteţi patron, „Vamă" - preşedinte.
Domnul Dinu Gheorghe nu-mi este un subordonat, îmi este un partener. Îl rog doar atât, să-şi ceară scuze!

Atacurile venite cum le comentaţi ?
Noi, ca patroni de club, trebuie să avem conduită. E vorba de respect, suntem oameni educaţi, cu o anumită cultură. Nu trebuie să vorbim aşa. Am văzut nişte atacuri câineşti ale domnului Iancu... Plus Cristi Borcea şi alţii care nu vreau să le propunţ numele. Este incorect aşa ceva.

Până la urmă, a fost ceva necurat în arbitrajul lui Drăgănescu ?
A fost doar o eroare omenească. El a fost clar împotriva noatră. Voiculeţ şi Cardoso trebuiau eliminaţi, iar dacă putea, Drăgănescu ne mai dădea vreo zece galbene!

VAMĂ: "Nu-mi cer scuze! Poate mă retrag de la Rapid!"

"Nu am de ce să-mi cer scuze. E părerea domnului Copos, eu nu sunt cârpa lui Dinamo! Ca să nu mai dau declaraţii, cine ştie.. poate mă retrag de la Rapid!", i-a replicat Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite