Pentru Copos nu se mai scufundă Planeta: „Îl vreau pe Nico!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copos îşi face planuri cum să câştige campionatul
Copos îşi face planuri cum să câştige campionatul

George Copos spune că va negocia pentru jucătorul lui Auxerre. Totodată acesta anunţă că mâine va sosi la negocieri, în Bucureşti, şi Gauracs.

Cum a rămas domnule Copos, s-a mai scufundat Planeta?
Nu s-a scufundat Planeta, aici nu am avut dreptate... Am spus asta, doar ca să nuanţez gravitatea problemelor cu care se va confrunta România. De cât de greu ne va fi cu această criză. Am spus anul trecut că vom avea 1 milion de şomeri, şi iată, aşa s-a întâmplat...

Să revenim la Rapid, aţi făcut rost de bani pentru licenţă ?
Încă nu. Muncim mult să avem bani. Discutăm cu bănci şi sperăm că vom reuşi să primim circa 4 sau 5 milioane de euro pentru a primi licenţa.

Legat de Lutz Stache, a mai discutat cu dumneavoastră ? Mai vreţi pe cineva acţionar la Rapid?
Eu aş vrea chiar mai mulţi acţionari, dar din păcate nu se poate. Nimeni nu şi-a manifestat interesul de a veni lângă mine. Cu domnul Stache nu am mai vorbit, noi am pierdut timp cu acea tranzacţie, am fost transparenţi şi ne-am pus multe speranţe într-o finalitate. Domnul Stache probabil vine din Germania de Est...

Legat de Dacian Varga, când va veni la Rapid ?
Va lua o decizie până duminică. El aşteaptă un contract international pentru că este un jucator de Liga Campionilor. Este foarte valoros şi noi îl dorim mult. Dacă nu va pleca afară, atunci va veni la noi.

Daniel Niculae este un jucător pe care îl apreciaţi. Veţi discuta cu el, mai ales că intră în ultimele şase luni la Auxerre ?
Este adevărat. Ţin foarte mult la Nico. O să discutăm cu el, dar totul depinde de contract. Nu ştiu dacă vreun club din România poate să-i plătească unui jucător 500.000 de euro salariu. Noi am vrea să-l luăm sub formă de împrumut.

Despre Gauracs ce mai ştiţi. Mai vine la Rapid ?
Ştiu că vine mâine în România să discutăm. Cu Ilie Iordache s-a ajuns deja la un acord. Va mai veni şi un mijlocaş defensiv, de la AEK, tot pentru negocieri. Vreau să-i aducem lui Nae Manea trei jucători cu care să luăm titlul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite