Copos promite transferuri "surpriză"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"

Patronul Rapidului, George Copos, a anunţat  o "bombă" pe piaţa transferurilor şi spune că va pleca de la echipă dacă vine cineva cu "stomacul mai tare".

“O să aducem încă un mijlocaş foarte foarte bun, dar foarte bun, o să vedeţi! Este cel mai bun mijlocaş. Maximovici? Nu, nu! Va fi unul foarte foarte bun, o să vedeţi”, a zis Copos pentru Dolce Sport.

Eu aştept încă o persoană care poate fi mai puternică decât mine, trebuie să aibă un stomac mai puternic decât mine să vină la Rapid. Categoric, sunt lângă echipă şi nu o să-i las pe jucători. O să fac tot ce-mi stă în putinţă ca să le fie bine, poate că o sa ne mai împrumutăm cu cel puţin două milioane de euro.

Important e să ne plătim datoriile la bugetul statului, suntem la zi cu ele, chiar vinerea trecută am plătit ultima tranşă. Pentru noi, licenţa va fi foarte simplu de luat”, a mai spus George Copos.

"Eu cred cu tărie că avem şanse reale să câştigăm campionatul anul acesta. Răzvan are un lot echilibrat,  el e un om deosebit şi eu cred mult în reuşita sa”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite