Copos: "Mai bine mă împrumut decât să-l vând pe Ioniţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Acţionarul majoritar la FC Rapid, George Copos, a declarat că există câte o ofertă de 2 milioane de euro pentru jucătorii Alexandru Ioniţă şi Juliano Spadacio, dar a precizat că gruparea giuleşteană face eforturi să-i păstreze în lot. Impresarul lui Ioniţă atacă: "îşi bate joc de acest copil!"

"Un club din Europa occidentală oferă aproape 2 milioane de euro pentru Ioniţă, dar noi vrem să-l salvăm, vrem să rămână la noi. Mai bine ne împrumutăm, mai bine muncim zi şi noapte, decât să îl vindem. Facem eforturi mari să îl păstrăm la Rapid, şi pe el şi pe Spadacio, pentru care avem de asemenea o ofertă importantă", a spus oficialul rapidist. Însă, în vorbele lui George Copos nu poţi avea încredere niciodată, mai ales după ultima telenovelă cu vănzarea clubului.

Gauracs a semnat azi

Fotbalistul lituanian s-a înţeles astăzi cu Rapid şi va evolua la formaţia din Grant din retur.

Impresarul jucătorului, Traian Gherghişan, a dezvăluit pentru "Adevarul" că pentru Alexandru Ioniţă a venit o ofertă de 2.5 milioane de euro de la o grupare din prima ligă franceză: "Există o ofertă concretă pentru el de la o formaţie din Ligue 1. Nu înţeleg de ce George Copos îşi bate joc de acest copil. Ar trebui să-l lase să plece pentru că nu se mai poate întâlni cu această ofertă. La vară, poate să vină una mai mare sau să nu vină deloc, iar suma de 2.5 milioane de euro valorează extrem de mult în 2010".

Citeşte mai jos:

Gauracs este înlocuitorul lui Ioniţă?

Spadacio, dorit în Emirate

Mijlocaşul Juliano Spadacio este dorit de un club din Emiratele Arabe Unite, afirmă George Copos. "Tot undeva în jurul a două milioane de euro ni s-a oferit şi pentru Spadacio. E un club din Emiratele Arabe Unite care îl doreşte. Oferta e de actualitate, însă noi facem tot posibilul să îl ţinem la noi, mai ales că am convenit un obiectiv cu antrenorul Nae Manea şi ceilalţi membri din staful tehnic al echipei", a precizat acţionarul rapidist.

Copos a adăugat că mijlocaşul Ilie Iordache a semnat contractul şi este jucătorul echipei giuleştene până la vară. "Ilie Iordache a semnat, totul e oficial. El este jucătorul Rapidului până la vară", a menţionat George Copos.

Acţionarul majoritar a promis o altă achiziţie până la începerea returului, precizând că Rapid va avea în lot un jucător "de valoarea lui Ghioane". "Nu pot să-i spun numele. O să vedeţi însă la Rapid un jucător de valoarea lui Ghioane, dacă nu chiar mai bun", a afirmat Copos, lăsând să se înţeleagă faptul că este vorba de un mijlocaş la închidere.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite