Copos a calculat cât "costă" o secundă de scandare anti-Dragomir: 666 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a prezentat, pe site-ul oficial al grupării gileştene, un calcul privind "costul" unei secunde în care fanii scandează împotriva preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, iar rezultatul obţinut a fost 666 - "numărul biblic al Fiarei" - de lei.

Calculul făcut de Copos a plecat de la raportul de obsevare al meciului CS Mioveni - FC Rapid, din etapa a XXVII-a a Ligii I, în care se precizează că "în proporţie de 99,9 la sută galeria Rapidului a cântat şi a scandat încurajări pentru propria echipă" şi că "în minutul 16 galeria echipei Rapid a scandat pentru un interval de 20 de secunde «M... Dragomir», iar, în minutul 61, aceeaşi galerie a scandat «Mitică la puşcărie» pentru un interval de 15 secunde". Oficialul rapidist a mai ţinut cont în "demonstraţia" prezentată de amenda primită de clubul său pentru aceste scandări, din partea Comisiei de Disciplină a LPF, în valoare de 10.000 de lei.

"Dacă raportul afirmă acest lucru, trebuie să admit că undeva, în stadion, s-a scandat împotriva domnului Dragomir timp de 35 secunde. Nu a fost frumos, sunt de acord. Haideţi, totuşi, să examinăm faptele şi efectele. Despre durata scandărilor: un meci de fotbal are minim 90 de minute, adică 5.400 de secunde. Timp de 5.365 de secunde «galeria Rapidului a cântat şi a scandat încurajări pentru propria echipă.» - ne spune acest lucru Raportul de Observare. Timp de 15 secunde, adică timp de 0,0065 la sută din timpul de joc, undeva, în stadion, unii au scandat împotriva domnului «D». Deci, pentru 0,0065 la sută din timpul de joc în care s-a scandat «anti», FC Rapid trebuie să plătească o amendă de 10.000 lei ! Despre costul unei secunde de scandare «anti»: mă întreb: dacă s-ar fi scandat «anti» într-una, timp de 90 de minute, amenda ar fi fost de 3.600.000 lei, potrivit Regulii de Trei Simple ? Adică minutul de scandare împotriva domnului «D» este de 666,666 lei ? Ce ciudat, secunda de scandare «anti» domnul «D» este de 666 lei. Coincidenţă ? 666, numărul biblic al Fiarei !", a scris Copos pe site-ul Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite