VIDEO Copos: "Dacă nu se ajunge azi la un acord cu impresarii, transferul lui Sotelo cade"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, pentru ProSport, că negocierile privind transferul argentinianului Sanchez Sotelo sunt tărăgănate de impresarii acestuia şi a precizat că, în situaţia în care nu se ajunge astăzi la un acord, tranzacţia nu se va mai realiza.

"Încă nu s-a ajuns la un acord, noi continuăm negocierile. Dar impresarii nu înţeleg că există o legislaţie în România care trebuie respectată, avem nevoie de un certificat fiscal şi aşa mai departe. Negocierile continuă, dar dacă nu se ajunge azi la un acord, la revedere, transferul cade", a spus Copos. Întrebat dacă este adevărat că antrenorul Răzvan Lucescu nu îl doreşte în lot pe Sotelo, acţionarul rapidist a răspuns: "Nu, din contră. Dar astea sunt zvonuri aruncate în presă, ne-am obişnuit cu ele. V-am spus, toată lumea doreşte să se realizeze transferul, inclusiv Sotelo vrea să joace la Rapid. Problema este cu impresarii".

Atacantul argentinian Juan Ignacio Sanchez Sotelo a sosit duminică la Bucureşti, conducerea FC Rapid dorind să îl transfere până la finalul sezonului pentru a întări linia ofensivă după accidentarea lui Daniel Pancu. Sotelo a urmărit din tribună meciul Rapid - Petrolul Ploieşti (2-0), iar luni dimineaţă a efectuat vizita medicală. În vârstă de 24 de ani, Juan Ignacio Sanchez Sotelo se află în proprietatea clubului argentinian de primă ligă Racing Club, dar din 2010 a evoluat sub formă de împrumut la echipele Patronato de Parana (liga a doua din Argentina) şi La Serena (prima ligă din Chile).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite