Copos: "Rapidul e ca Bentley, n-are bani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Preşedintele Dinu Gheorghe se află într-o situaţie imposibilă. Fotbaliştii se plâng că sunt neplătiţi şi sunt daţi afară din apartamente, cum a fost cazul lui Cassio, dar George Copos nu cedează şi anunţă că vrea autofinanţare la Rapid.

"Noi nu suntem un Rolls Royce, dar suntem un Bentley. Problema este aceea de a evita să fim puşi în faţa problemelor care i-au zguduit pe cei de la Bentley, aceea de a nu-şi putea acoperi cheltuielile. Mie nu-mi revine activitatea executivă şi sper din toată inima că societatea va avea capacitatea să producă performanţă, asigurându-şi totodată echilibrul financiar, în condiţiile unui buget stabilit", spune Copos, aruncând astfel "pisica" în curtea lui Dinu Gheorghe, cel considerat responsabil pentru că a depăşit bugetul.

Preşedintele le-a transmis jucătorilor în vestiar că săptămâna acesta îşi vor primii banii. Nu este exclus ca „Vamă" să plătească din propriul buzunar, în contextul în care George Copos refuză să achite restanţele financiare. Dinu Gheorghe se gândeşte deja la soluţii pentru a asigura bugetul echipei pentru retur. Acesta intenţionează să vândă nu mai puţin de patru jucători, fiind vorba de Lazăr, Cesinha, Grigorie şi Marius Constantin. Impresarul Victor Becali caută echipe pentru căpitanul giuleştenilor, dar şi pentru Constantin, în timp ce Grigorie şi Cesinha sunt ofertaţi de Mircea Rednic, care vrea să-i aducă la Khazar Lankaran.

"E cam târziu să vină banii după meciul cu Steaua, jucătorii pot deveni liberi de contract."
Dinu Gheorghe preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite