Copos: "Imaginea Rapidului n-are de suferit după condamnarea lui Pancu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"

George Copos a fost total surprins de condamnarea la închisoare primită de Daniel Pancu, jucătorul pe care îl plăteşte de două sezoane, dar nu-l critică prea tare pe acesta, ba dimpotrivă, îi ia apărarea. Patronul Rapidului spune că Pancu rămâne simbolul giuleştiului orice s-ar întâmpla, iar imaginea clubului nu are de sufierit după această condamnare.

"Îmi pare sincer rău să aud de această decizie. Chiar nu ştiu detaliile. Dar nu o să îl afecteze pe Daniel, sunt sigur. Până la urmă este doar prima instanţă, sunt convins că se va apăra la recurs şi această sentinţă se va schimba. Imaginea clubului Rapid nu are de suferit din cauza asta. Eu ţin foarte mult la Pancu, iar el rămâne un simbol al Rapidului, un idol pentru suporterii noştri chiar dacă această primă instanţă l-a condamnat cu suspendare ", a afirmat George Copos pentru Mediafax.

Magistraţii de la Judecătoria Iaşi l-au condamnat, vineri, pe atacantul echipei Rapid Daniel Pancu la zece luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa alcoolului. Atacantul poate face apel la această decizie în maximum 10 zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite