Copos: "Avem lot de Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos îşi continuă politica de criză la Rapid. După ce jucătorii şi alţi angajaţi ai clubului au protestat pentru a-şi primi banii, oficialii au plătit o mare parte a datoriilor, dar se pare că nu pe toate.

După ce Rapidul a câştigat la Mediaş cu "U" Cluj, asigurându-şi un loc în Liga Europa, Copos a plecat la vestiare după ce Dinu Gheorghe striga după el "George, te cheamă jucătorii!".

Copos a intrat apoi în direct la Digi Sport şi şi-a lăudat echipa şi staff-ul tehnic condus de Marian Rada.

"Se putea mai mult în acest sezon, dar este foarte bine şi un loc de Europa League. Băieţii au dovedit că merită să joace în Europa. A fost un meci frumos, Clujul a jucat bine. Bine că nu au fost pe teren Niculescu sau Boştină.

Rada va rămâne 100% în conducerea echipei. E un om extraordinar, a demonstrat-o şi azi. A făcut maximum din ce putea la echipă. Rada va sta pe bancă 100% şi din sezonul 2011-2012. Că va fi principal sau secund... vom vedea.

Rapidul a avut echipă de campionat, aceşti jucători au valoare de Champions League. Vom face deja câteva transferuri care sunt gândite, antamate", a spus Copos la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite