Copos: „Am obosit plătind datoriile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea din Giuleşti era ameninţată cu neprogramarea în meciul contra Unirii Urziceni, care va avea loc vineri (20.30). George Copos i-a liniştit însă pe suporterii echipei prin intermediul „Adevărul“: „Am dat o sumă mare de bani astăzi (n.r. – ieri). Dinu Gheorghe ştie cum i-a împărţit. Sunaţi‑l pe dânsul, vă rog. Eu am obosit plătind datoriile“.

Suma la care se referă George Copos se ridica la 400.000 de euro. Cei de la FC Braşov au primit în contul transferurilor lui Roman şi Sburlea, 250.000 de euro, iar Ricardo Fernades (acum la Rio Ave), Ionuţ Stancu (liber) şi Ştefan Mardare, fotbalişti care nu au fost plătiţi deloc din vara lui 2010, şi-au încheiat şi ei socotelile cu giuleştenii.

Ultimii jucători, care aveau de primit nişte bani de la Rapid, erau Varga (33.000 de euro) şi Cristi Săpunaru (15.000 de euro). Dacă Rapidul s-a achitat de obligaţii, Craiova şi Pandurii, care au meci cu Steaua, respectiv Oţelul, sunt în continuare în pericol de a nu fi programate pentru datorii la FC Caracal, respectiv Dinamo.

„Rui Duarte poate să nu mai vină"

Ieri dimineaţă, Dinu „Vamă" i-a sunat pe oficialii de la FC Braşov pentru a-i asigura că până la ora închiderii băncilor, vor avea cei 250.000 de euro, suma reprezentând ultima rată din transferul lui Roman şi Sburlea în Grant.

Din sfertul de milion, bossul de sub Tâmpa, Ioan Neculaie, urma să transfere 80.000 de euro către Rui Duarte şi Ezequias, fotbalişti cu restanţe financiare şi care au câştigat cazul la LPF. Fundaşul dreapta portughez se poate întoarce astfel în Giuleşti, dar Copos nu vede cu ochi buni revenirea acestuia. „Din partea mea poate să nu mai vină. Nu mă mai interesează această persoană", ne-a spus Copos. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite