Copos a mers în Vrancea să le împartă 17 tone de alimente sinistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copos a împins la maşina împotmolită
Copos a împins la maşina împotmolită

Patronul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos, a ajuns, miercuri, în judeţul Vrancea cu 17 tone de alimente pentru oamenii din localităţile izolate de zăpadă.

Cele 17 tone de alimente au ajuns în cele mai afectate comune din zona de câmpie a judeţului Vrancea. "Am venit cu circa 17 tone de alimente, ulei, paste, pâine, zahăr, făină, mălai, parizer, salam. Am dorit foarte mult să vin cu ceva, am întrebat la Consiliul Judeţean cu ce e potrivit să vin, mi s-a spus că e bine cu aceste alimente. Mi-au spus că ar fi bine şi ceva medicamente, dar e bine să ştiu despre ce medicamente e vorba", a declarat George Copos.

Omul de afaceri a promis că va veni şi săptămâna viitoare cu ajutoare pentru sinistraţi. "Sunt foarte mândru că am avut această şansă să vin în Vrancea. Am văzut ce e aici, mi-am propus de ieri (n.r. - marţi) să vin, n-am reuşit să ajung ieri. Sunt extrem de onorat că pot să ajut câteva comunităţi locale. Vom merge la Gologanu, la Tătăranu, Ciorăşti şi săptămâna viitoare promit că voi veni iar în Vrancea", a mai spus Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite