Copos: "Renan Silva semnează pe 4 ani. Ne mai trebuie un portar, un stoper şi un atacant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoriar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică, pentru ProSport, că mijlocaşul clubului Flamengo, Renan da Silva, va semna un contract valabil patru sezoane şi a precizat că gruparea giuleşteană mai are nevoie de trei achiziţii, un portar, un stoper şi un atacant.

"Renan Silva a venit aseară la Bucureşti, iar azi a făcut primul antrenament cu echipa. Mâine va efectua vizita medicală şi apoi semnează contractul. E vorba de un contract pe patru ani. Ne mai trebuie un portar, un stoper şi un atacant şi am rezolvat problema lotului pentru sezonul viitor. Transferul lui Renan da Silva este meritul lui Neluţu Sabău. El l-a văzut şi într-adevăr este un fotbalist extraordinar. Este foarte, foarte tehnic, sunt bucuros că am reuşit să îl aducem", a spus oficialul rapidist.

Copos a anunţat că Rapid a realizat un parteneriat cu Flamengo, urmând ca zilele următoare să mai achiziţioneze un atacant de la gruparea braziliană. "Nu pot să îi dezvălui numele deocamdată, dar zilele următoare se va alătura lotului. E un atacant de care avem nevoie şi pe care tot Sabău l-a descoperit la Flamengo. De altfel, trebuie să anunţ că am realizat un parteneriat cu Flamengo, conform căruia jucătorii care nu pot prinde primul unsprezece la ei să joace o perioadă la Rapid", a adăugat George Copos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite