Copos: "Rapid va suporta salariul lui Săpunaru cât timp joacă aici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că gruparea giuleşteană va suporta în întregime salariul fundaşului Cristian Săpunaru, împrumutat până la sfârşitul sezonului de la FC Porto.

"L-am adus pe Săpunaru în condiţii avantajoase pentru club. FC Porto nu îl va plăti pe Săpunaru cât timp el joacă la noi. Rapid plăteşte tot salariul până la vară", a spus oficialul rapidist.

Întrebat dacă Săpunaru va avea la Rapid acelaşi salariu lunar ca la FC Porto, Copos a răspuns: "Nu contează suma, e vorba de spirit aici, de Rapid. Noi am adus la Rapid un spirit".

George Copos susţine că împrumutul fundaşului este sigur, deşi a recunoscut că acesta nu a semnat deocamdată contractul cu FC Rapid. "Ne-am întâlnit dimineaţă şi am discutat. Ne-am înţeles repede, pentru că atunci când vorbeşti cu oameni de valoarea şi ataşamentul lui Săpunaru nu e nevoie decât de un singur cuvânt: Rapid. El va face vizita medicală şi după aia semnează şi contractul, dar, după cum am spus, totul e rezolvat, gata, e jucătorul Rapidului până la vară", a adăugat Copos.

Fundaşul Cristian Săpunaru este al treilea jucător împrumutat de Rapid în perioada de iarnă după atacantul Edgars Gauracs (FK Ventspils) şi mijlocaşul Ilie Iordache (AEK Atena).


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite