Copos: "Nu mă bucur că Rapid a urcat pe podium! Cred că Jean Pădureanu a făcut atac de cord"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos a spus că nu se bucură de faptul că Rapidul a urcat pe locul trei în clasament pentru că vrea ca echipa sa să câştige pe teren şi nu la comisii.

"Acolo este locul Rapidului, pe podium. Dar nu astfel. Nu mă bucur deloc pentru că am urcat pe podium, absolut deloc. Nu este corect ce li se întâmplă Timişoarei şi Bistriţei, îmi pare rău. Noi vrem să câştigăm doar pe teren, ăsta este spiritul nostru, al rapidiştilor. Am adunat puncte pentru locul 4, atunci înseamnă că ăsta ne este locul. La anul vom fi mai sus, cu siguranţă", a spus Copos.

"Nu este corect ce li s-a întâmplat. Ce vină au timişorenii şi bistriţenii? Eu cred că până la începerea sezonului Timişoara şi Bistriţa vor fi reprimite în Liga I. Va fi o decizie a federaţiei, sunt convins. Pentru că e păcat. Timişoara este un oraş mare, cu mulţi oameni care iubesc fotbalul. Iar Jean Pădureanu, săracul, cred că a făcut atac de cord. Şi-a dedicat toată viaţa fotbalului, are doar un apartament în Bistriţa atât, în rest totul a dat fotbalului. E păcat ce i se întâmplă", a mai spus Copos.

"Îmi pare rău pentru cele două cluburi, dar astea sunt regulile. Eu am plătit anul acesta 7,2 milioane de euro pentru a nu avea nici cea mai mică problemă cu licenţa. Este enorm. Şi anul trecut la fel am făcut, mi se făcuse rău. În condiţii de criză să plăteşti atât, este extrem, extrem de greu", a explicat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite