Copos: "Probabil vom fi obligaţi să mai aducem un atacant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, că până la începutul părţii a doua a campionatului gruparea pe care o conduce va fi obligată să mai transfere un atacant.

"Probabil vom fi obligaţi să mai aducem un atacant", a afirmat Copos, la televiziunea Digi Sport, fără a oferi alte detalii.

Prezent în tribune la meciul câştigat de Rapid, miercuri, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei ruse Terek Groznîi în cadrul Kadîrov Cup, Copos s-a arătat mulţumit de atitudinea din teren a jucătorilor. "E important că şi câştigăm, avem nevoie de victorii pentru că ele aduc la rândul lor victorii", a spus acţionarul rapidist.

Copos a adăugat că este onorant premiul de 100.000 de dolari pe care Rapid l-ar putea încasa în cazul în care câştigă finala turneului Kadîrov Cup. "Suntem onoraţi că putem lua şi un premiu, 100.000 este o sumă importantă. O parte din aceşti bani vor merge la jucători, aşa este normal pentru că e meritul lor. Nu contează câţi, suficienţi, aşa cum ne-am înţeles înainte de începerea turneului", a precizat George Copos.

Echipa Rapid a câştigat, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), a treia partidă din grupa A de la Kadîrov Cup disputată împotriva formaţiei ruse Terek Groznîi şi s-a calificat în finala competiţiei care se desfăşoară în Antalya.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite