Copos: "Porumboiu-Machiavelli este mai machiavelic decât Gigi Becali"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"
George Copos e cercetat şi el în "Dosarul Transferurilor"

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat că patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este mai "machiavelic" decât finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali.

Reacţia lui George Copos vine ca urmare a acuzaţiilor lansate în ultimele zile de Adrian Porumboiu, care solicită comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal victoria la masa verde în meciului direct de marţi seara, câştigat de Rapid cu 3-2, şi retrogradarea echipei giuleştene.

"Până aseară am crezut că în fotbalul românesc este un singur Gigi Becali-Machiavelli. Dar ieri l-am descoperit şi pe Porumboiu-Machiavelli. Iar Porumboiu-Machiavelli este mai machiavelic decât Gigi Becali", a spus acţionarul majoritar al FC Rapid.

Copos a adăugat că îi este ruşine că face parte din fotbalul românesc. "Trăim într-o lume bolnavă şi din păcate presa, a patra putere în stat, pune sare şi piper peste tot ceea ce se întâmplă. Sincer, îmi este extrem de ruşine că fac parte din această lume a fotbalului românesc", a precizat George Copos.

Formaţia Rapid a învins, marţi seară, în deplasare, scor 3-2 (2-1), echipa FC Vaslui, în etapa a XVIII-a, prima a returului, în ultimul meci al Ligii I din 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite