Copos: "Pavlovici a semnat cu Rapid, este jucătorul nostru pe trei ani şi jumătate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, ziarului ProSport, că mijlocaşul echipei FC Vaslui, Milos Pavlovici, a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu gruparea giuleşteană.

"Gata, am finalizat tranzacţia. A fost cum mă aşteptam. Preţul lui Pavlovici a fost preţ de grâu plus rapiţă. A fost greu să îl aducem dar Răzvan (Lucescu) şi l-a dorit extrem de mult şi trebuia să facem toate eforturile pentru a-l aduce la Rapid. Pavlovici a semnat contractul cu Rapid, este jucătorul nostru pe trei ani şi jumătate. Straton face parte din tranzacţie, o să meargă acolo, este cedat definitiv, mai multe nu ştiu legat de contractul lui cu Vaslui", a spus Copos.

George Copos a precizat că Rapid mai are nevoie să achiziţioneze doar un portar. "Gata, nu ne mai trebuie niciun jucător de câmp, mai căutăm un portar şi încheiem campania de transferuri", a explicat el. Conform prosport.ro, finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că mijlocaşul Milos Pavlovici este jucătorul echipei FC Rapid de sâmbătă dimineaţă. "Straton este definitiv jucătorul Vasluiului, iar Pavlovici este definitiv jucătorul Rapidului, începând cu această dimineaţă", a spus Porumboiu la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite