INCREDIBIL Deşi l-a dat pe Lazăr afară din lotul pentru Brăneşti, Şumi spune că-l poate folosi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos i-a transmis clar lui Marius Şumudică: „Îl vreau pe Lazăr la echipă, e nevoie de el, vreau să joace!", însă tehnicianul nu ţine cont de cuvântul patronului.

Şumudică nu a primit bine decizia patronului, dar a decis totuşi să-l readucă la echipă pe Lazăr. Antrenorul i-a făcut pe plac doar pe jumătate lui Copos, pentru a decis să nu-l păstreze în lot pe Costin pentru meciul de mâine cu Brăneştiul.

Deşi ştia că Lazăr nu este în lot, Şumudică a spus la conferinţa de presă că acesta ar putea juca şi titular, dacă George Copos îi va cere acest lucru.  

“Este o decizie a domnului Copos prin care spune că Lazar se poate întoarce la echipă. Credeţi că domnul Copos l-a trimis pe Lazăr doar să se antreneze cu Rapid? Dacă el îmi spune că trebuie să joace, eu îl bag în teren. Dinu Gheorghe şi Copos nu mi-au impus nimic până acum”

"Nu sunt de acord cu revenirea lui!"

Şumudică a anunţat că odată ce-l mai folosi pe Lazăr nu va mai răspunde de rezultate. 

"Totuşi, menţionez că nu sunt de acord cu revenirea lui, dar nu am ce să fac. Dacă nu aş accepta această decizie, ar trebui să plec de la Rapid şi să plătesc o sumă exorbitantă pe care nu o am", a spus Şumudică la conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite