Telenovelă fără sfârşit cu Giuleştiul! Copos spune de ce nu revine echipa în Grant!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un comunicat de presă, rapidiştii spun de ce echipa nu va reveni în Giuleşti. Aceştia susţin că totuşi sunt dispuşi la negocieri cu CS Rapid, administratorul stadionului, în privinţa achitării datoriei.

"Poziţia SC FC RAPID SA cu privire la comunicatul de presă dat publicităţii de Clubul Sportiv Rapid Bucureşti, în ziua de 10 august 2011, este următoarea:

1. Apreciem deschiderea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti pentru rezolvarea de comun acord a litigiului privind utilizarea stadionului "Valentin Stănescu". În acord cu CS Rapid, clubul nostru îşi afirmă, şi el, deschiderea pentru de soluţionarea acestei chestiuni. Observăm însă, cu regret, că, deşi CS Rapid îşi afirmă public dorinţa de găsire a unei soluţii acceptabile de ambele părţi, în fapt el se situează pe poziţii inflexibile, care au dus, până în prezent, la eşuarea oricărei tentative de a găsi o soluţie de deblocare a situaţiei.

2. Clubul nostru acceptă apelul lansat de CS Rapid de a participa la o întâlnire între reprezentanţii celor două cluburi, prin care să se identifice o cale de stingere a acestui diferend. Aşteptăm propunerea CS Rapid referitoare la data, ora şi locul de desfăşurare a acestei întâlniri.

3. În legătură cu aşa-zisa datorie a FC Rapid faţă de CS Rapid subliniem faptul că cifrele noastre nu concordă cu cele ale CS Rapid. Clubul nostru nu poate să dea curs solicitării CS Rapid de a face plata unor sume pe care, în mod cert, dovedit cu înscrisuri oficiale, NU LE DATOREAZĂ. Înţelegem să plătim ceea ce datorăm, nu ceea ce ni se impune. Regretăm faptul că CS Rapid nu ţine seama de dovezile pe care FC Rapid le-a prezentat şi, în acest context, rezolvarea diferendului dintre noi trenează, având ca unic rezultat degradarea stadionului.

4. FC Rapid a încheiat cu CS Rapid un contract privind utilizarea stadionului "Valentin Stănescu", care, din punctul nostru de vedere, este încă în vigoare. FC Rapid consideră că acel contract trebuie să producă efecte până la terminarea sa, urmând ca, la expirarea termenului contractual, adică la data de 30.06.2012, să încheiem un nou contract, în termenii şi condiţiile ce vor fi negociate în timp util de cele două părţi.

5. FC Rapid este interesat de a obţine concesionarea dreptului de utilizare şi administrare a stadionului "Valentin Stănescu" şi este pregătit pentru ca, după obţinerea acestui drept, să procedeze la modernizarea stadionului propriu-zis şi a spaţiilor aferente. Salutăm faptul că CS Rapid şi Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii examinează această posibilitate, singura care poate aduce stadionul la standarde compatibile cu secolul XXI.

6. Avem speranţa că CS Rapid va accepta să ţină seama de documentele şi de datele financiar - contabile puse la dispoziţie de FC Rapid în susţinerea punctului său de vedere şi că se va situa pe o poziţie mai flexibilă, care să creeze posibilitatea soluţionării de urgenţă a neînţelegerilor dintre cele două cluburi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite