Copos către Becali: "Machiavelli, iar ai umplut stadionul. Eşti cel mai tare om de marketing!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit că echipa se va întoarce în Ghencea din primăvară pentru că vrea să le facă pe plac suporterilor care vor acest lucru.

"Eu nu vreau să mă întorc în Ghencea, vreau să fac pe placul suporterilor, atât. Nu pot să fac numai ce vreau eu la Steaua. 60% din populaţia României înseamnă un spirit enorm. Fac în interesul suporterilor totul.

64 de milioane le-am dat galeriei pentru coregrafie. Eu fac cum este dorinţa şi voinţa suporterilor. Mă întorc în Ghencea, dar meciurile cu miză le vom juca pe «Arena Naţională». Arena s-a făcut ca să se joace fotbal, nu să stea ca o bijuterie. Nu putem să o lăsăm nepopulată, e păcat de ea. Cine să o populeze? Dacă o populează Dinamo vin 270, dacă o populează Rapid vin 720, iar la CFR vin 12 jumate. Atunci, cine să o populeze? Steaua, bineînţeles! Marketingul pe care îl fac duce .

Copos mi-a spus că sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut iar stadionul. Eşti cel mai tare om de marketing din lume!»", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", pe DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite