Contract prelungit, salariu neschimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Vreau să rămân la Dinamo, dar trebuie să primesc un semnal din partea şefilor. Nu mă pot autopropune", a spus Cătălin Munteanu în „Momentul Adevărului".

Acţionarii au înţeles mesajul şi, de Sărbători, i-au oferit celui mai bun pasator din Liga I ceea ce acesta şi-a dorit pe plan sportiv pentru 2012: o nouă înţelegere cu trupa din „Ştefan cel Mare". Totuşi, potrivit noului acord, doar durata contractului s-a mărit, nu şi valoarea sa. Salariul lunar al lui „Cap de zmeu" rămâne neschimbat, de 10.000 de euro.

Fostul impresar Ioan Becali a făcut anunţul în privinţa mijlocaşului de 33 de ani. „Cătălin Munteanu şi-a prelungit contractul cu Dinamo pe doi ani. E un semn pentru întreaga echipă pentru că se doreşte continuitate. Se merge cu acelaşi lot care a dus echipa pe primul loc, indiferent de vârstă. După expirarea înţelegerii ca jucător, Cătălin va rămâne în administraţia clubului", a dezvăluit Giovanni.

Acesta a explicat şi situaţia atacanţilor din „Ştefan cel Mare". „Şi Marius Niculae va rămâne la echipă. Când va veni Cristi Borcea în ţară, îi va prelungi contractul până în vară", a afirmat fostul agent, care şi-a păstrat influenţa, mai ales că fratele său, Victor, deţine în continuare licenţă FIFA de impresar.

Ganea nu pleacă la „U"

„Nu ştiu dacă Dinamo are nevoie de Bratu. Îi are deja în atac pe Niculae, Alexe şi Ţucudean, iar Liviu Ganea va rămâne sigur la echipă", a încheiat Giovanni, infirmând zvonurile care îl dădeau pe Ganea ca şi transferat la „U" Cluj. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite