Contra pleacă de la Getafe din iarna- Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de azi scrie despre Contra care pleacă de la Getafe din iarna, "Money" Pacquiao, filipinezul care vinde mai bine ca Mayweather sau despre fanii din Banat care au ieşit să se bucure în Piaţa Operei. Printre alte subiecte, preşedintele clubului Astra Ploieşti, Marcel Iancu, s-a arătat bucuros după victoria obţinută în faţa Stelei, scor 2-1, iar Mihai Stoichiţă explică de ce echipa sa a căzut după ce a condus cu 1-0

Contra pleacă de la Getafe din iarna: "Se întoarce la Dinamo!". Cosmin Contra, care va împlini 34 de ani pe 15 decembrie, ar putea părăsi pe Getafe în perioada de mercato de iarna, pentru a reveni în Liga I la Dinamo. Cosmin Contra, s-ar putea despărţi după cinci sezone petrecute sub culorile echipei "azulon", din cauza şanselor puţine de a juca primite în acest sezon din partea antrenorului Miche, scrie Sport.ro.

"Money" Pacquiao - filipinezul vinde mai bine ca Mayweather. Pentru prima data în ultimii 10 ani, două evenimente de box au reuşit să adune peste 1 milion de plătitori. "Am fi idioţi să nu organizăm meciul dintre Mayweather şi Pacquiao" spune promotorul Bob Arum. 1.25 de milioane de plătitori s-au înregistrat pentru meciul dintre Manny Pacquiao şi Miguel Cotto, difuzat de HBO în regim pay-per-view în America de Nord. Duelul dintre Mayweather şi Marquez adunase cu aproximativ 200,000 de plătitori mai puţin, scrie Kombat.ro.

E sărbătoare în Banat: "Fanii au ieşit să se bucure în Piaţa Operei". Gigel Bucur a reuşit dubla prin care a rupt seria de 12 ani fără victorie în campionat în faţa lui Dinamo. Gheorghe Chivorchian susţine că micuţul atacant al bănăţenilor este cel mai în formă vârf român şi merită să fie chemat la naţională. De altfel, în tribune s-a aflat şi Lucescu jr., care a ţinut să vadă pe viu derby-ul etapei, scrie Prosport.

Marcel Iancu: "Prima jucătorilor a fost de 4500 de euro"
. Preşedintele clubului Astra Ploieşti, Marcel Iancu, s-a arătat bucuros după victoria obţinută în faţa Stelei, scor 2-1, graţie dublei lui Păun. "Prima care le-a fost anunţată pentru victorie a fost de 4500 de euro. Nicolo Napoli, cu un profesionalism cunoscut, aşa cum a fost şi la Craiova, a pus toate cunoştiinţele lui în slujba clubului, pentru că el a fost un mare jucător şi se pare că este şi un mare antrenor. A dat acestor copii încrederea în ei, i-a aşezat bine în teren din punct de vedere tactic", a declarat Marcel Iancu, scrie Sport Total FM.

Mihai Stoichiţă: "Vom fi sub presiune!"
. Antrenorul roş-albaştrilor explică de ce echipa sa a căzut după ce a condus cu 1-0. Stoichiţă s-a agitat continuu 90 de minute, dar a rămas stană de piatră la faza din ultimul minut la care Păun a îngenuncheat-o pe Steaua. După fluierul de final, a avut puterea să bată palma cu cei de pe bancă, însă propria galerie l-a luat la ţintă, cerîndu-i să plece de pe banca echipei. Iritat, "Lippi" a dat explicaţiile eşecului la 10 minute după terminarea jocului, scrie Gazeta Sporturilor.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite