Contra e favorit să preia Timişoara, dacă Iancu o predă autorităţilor locale: "Mi-ar plăcea provocarea de a promova eu echipa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu s-a săturat de fotbalul românesc şi negociază în această perioadă predarea echipei autorităţilor locale şi judeţe din Timişoara. Dacă auditul la club, aflat în desfăşurare, va ieşi bine, Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş vor să-l readucă pe Cosmin Contra pe banca lui Poli.

"Relaţiile mele cu autorităţile nu au legătură cu fotbalul, drept dovadă că nici nu am fost sunat de nimeni pînă acum pentru a mi se propune ceva. Dacă lucrurile se vor schimba la club, am spus mereu că sînt disponibil. Timişoara este casa mea şi nu aş avea cum sa refuz. Trebuie însă să existe stabilitate financiară şi un proiect clar, care să fie respectat pînă la capăt. O echipă poate fi reconstruită într-un termen scurt dacă cei care rămîn sînt jucători valoroşi. Nu ştiu dacă se va schimba conducerea, dar eu nu mă tem de provocări de acest gen. Totuşi sînt un om foarte ambiţios şi cred că mi-aş dori titlul", a recunoscut Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite