UPDATE / Contra: „Sunt un tip ambiţios. Îmi place să câştig, iar la Rapid se pot realiza aceste lucruri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a renunţat la Şumudică, George Copos a ajuns la un acord cu Cosmin Contra. Acesta va semna până în vară, iar dacă va da rezultate pe banca Rapidului angajamentul va fi imediat prelungit pe încă un sezon.

UPDATE Într-o scurtă declaraţie acordată postului de televiziune sport.ro, Cosmin Contra şi-a arătat disponibilitatea de a antrena Rapidul. „Aş accepta, normal, să antrenez echipa din Giuleşti. Aştept să fiu contactat şi vom vedea. Eu sunt un tip ambiţios, îmi place să câştig iar la Rapid se pot realiza aceste lucruri“. Întrebat dacă nu crede că preluarea unei echipe cu doar şase etape înainte de final poate fi o sabie cu două tăişuri, Contra a replicat, sec:: „Nu“.

UPDATE. Marius Şumudică a ajuns la baza de la Pro Rapid în jurul orei 17.00, când era programat un antrenament. Tehnicianul s-a echipat şi înainte de a începe şedinţa de pregătire le-a vorbit elevilor săi. „Indiferent ce se va întâmpla cu mine, că rămân sau că plec, voi trebuie să munciţi ca să îndepliniţi obiectivul de calificare al echipei în cupele europene. Sunteţi jucători profesionişti care trebuie să se antreneze sub comanda antrenorului decis de conducere", le-a spus Şumi jucătorilor.

Discursul său a fost întrerupt de preşedintele Dinu Gheorghe, care l-a anunţat pe antrenor că raporturile de colaborare dintre el şi giuleşteni s-a încheiat. Marius Şumudică n-a fost deloc surprins de această decizie, semn că se aştepta la ea, a dat mâna cu jucătorii după care a părăsit terenul de antrenament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite