Contra a adus bani de acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Cosmin Contra a declarat că echipa are mari probleme financiare şi că şi-a ajutat jucătorii cu bani pentru medicamente. În plus, Contra i-a plătit oepraţia lui Magera, în jur de 2.000 de euro.

"Am plătit periodic câte 1.000 de lei pentru plata unor feşe, medicamente antiinflamatoare şi unguente. Domnul Chivorchian face eforturi să aducă bani la echipă, dar nu are sprijin din partea cealaltă. Nu mai departe de ieri, am achitat 2.000 euro din banii mei, ca Magera să se poată opera în Cehia, deoarece clubul doar peste o săptămână sau zece zile putea să plătească, iar intervenţia era programată sâmbătă. În ceea ce mă priveşte, de când am revenit la echipă, de aproape un an, mi s-au plătit doar 10.000 de euro, dintr-o sumă mult mai mare pentru care ne-am înţeles", a spus Contra, în direct la Radio Timişoara.

Contra este convins că atâta vreme cât Marian Iancu va fi patron, "echipa nu are nici unu la sută şanse sâ câştige titlul de campioană". "Aceşti băieţi au suportat foarte multe presiuni din partea patronului, chiar dacă echipa mergea bine şi avea rezultate. Dacă nu ar fi fost oameni de caracter, nu am fi avut aceste rezultate", a mai declarat Cosmin Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite