Contra: "Alexa marchează cu Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor-jucător al Timişoarei, Cosmin Contra, este încrezător că alb-violeţii vor învinge în derby-ul cu Steaua şi că la finalul campionatului vor reuşi să câştige primul titlu din istoria clubului. "Guriţă" a vorbit şi despre relaţia cu Marian Iancu.

"Ţin minte că în tur am fost înjurat pe toată durata încălzirii mele şi m-am întors spre ei spunându-le că le voi da gol. Am intrat pe teren şi aşa am făcut. E dreptul lor să se manifeste aşa, dar nu este frumos. Cred că Alexa va marca acum, chiar dacă are cota 1.000 la 1. Dacă mă aude, sper să îmi împlinească pronosticul. Regret că nu mi-am terminat munca acolo, mai ales că am luat echipa de pe 7 şi am dus-o pe doi. Admit că am făcut şi câteva greşeli, puteam să câştig anumite partide, dar nu am făcut-o.

Oricum, din greşeli înveţi, e normal acest lucru la început de carieră. Mă bucur că Duşan Uhrin a obţinut numai victorii şi sper ca titlul să vină la Timişoara. Nu vreau să mi se acorde merite, pentru că e meritul băieţilor şi al conducerii, nu al meu.

Nu am rămas la Timişoara pentru că nu sunt obişnuit să accept că patronul are întotdeauna dreptate şi să plec capul în faţa lui. Domnul Iancu nu era încrezător că eu pot face cum trebuie pregătirea de iarnă, deşi sunt convins că ar fi fost totul în regulă. Dacă aş fi făcut pregătirea după modelul Milan nu cred că ar fi rezistat jucătorii"
, a declarat Contra la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite