Contra: "Nu ne afectează că s-a strigat demisia!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra a revenit cu gol la Timişoara
Cosmin Contra a revenit cu gol la Timişoara

După ce fanii bănăţeni l-au contestat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău la finalul partidei câştigate chinuit de alb-violeţi în faţa lui Poli Iaşi, scor 2-1, fundaşul Cosmin Contra a declarat că înţelege reacţia fanilor, dar le-a transmis totodată coechipierilor să nu se lase afectaţi de atmosfera de la echipă.

"Pe noi nu ne afectează că s-a strigat demisia. Este normal ca fanii să fie nemulţumiţi, suntem o echipă care declarăm că ne batem la titlu, sperau mai mult de la primele 45 de minute. Fanii cred că au văzut că în repriza a doua echipa a intrat pe teren cu altă mentalitate, chiar dacă nu ne-a ieşit jocul pe alocuri, echipa a alergat, a muncit, s-a dăruit şi cred că până la urmă efortul a fost răsplătit cu un gol în ultimul minut. Am încercat prin atitudinea mea să impulsionez echipa, dar băieţii m-au ajutat, singur nu puteam", a spus Contra, care a adus egalarea pe tabelă cu un şut superb de la 30 de metri din lovitură liberă.

Ajuns şi el pe Bega în această iarnă,  Laszlo Sepsi s-a declarat mulţumit de deznodământul partidei cu Poli Iaşi.  "A fost foarte greu azi, cele trei puncte pentru noi sunt foarte importante, o gură mare de aer. Am muncit foarte mult azi, am alergat, ne-am bătut cu ei şi cred că am meritat victoria. Poate că fanul care a intrat în teren ne-a purtat noroc. Nu susţin aceste gesturi, dar a fost cu noroc".

Noul fundaş stânga al Timişoarei le-a cerut de altfel răbdare fanilor, după ce aceştia au cerut demisia tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău: "Sunt pretenţii mari, am avut un rezultat nefavorabil în prima etapă, era 1-1 când au început să strige «demisia», este normal să fie nemulţumiţi. Şi noi suntem nemulţumiţi de jocul pe care-l facem, dar muncim şi până la urmă cred că vor veni şi rezultatele".

Marcatorul golului decisiv , Dorin Goga, este convins că următoarele etape vor fi decisive pentru stabilirea campioanei din acest sezon. "Este mai frumos când este atât de greu muncit rezultatul. E bine că am învins, aveam nevoie de victoria asta, n-am câştigat de mult timp şi acum ne putem concentra pe următoarele două meciuri foarte grele. Etapele următoare vor decide cine rămâne în faţă şi cine nu.La CFR-Steaua cred că aş vrea un egal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite