Contra, Velcea, Rotariu şi Bratu - Noul staf al Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despărţirea lui Vladimir Petrovici de Timişoara este o chestie de ore, iar şefii de pe Bega i-au ales deja pe cei care îl vor înlocui pe antrenorul care va prelua naţionala Serbiei. Contra, Velcea, Rotariu şi Bratu vor face echipă pe banca tehnică a bănăţenilor.

Oficialii clubului de pe Bega nu au stat cu mâinile în sân în timpul în care antrenorul lor, Vladimir Petrovici, negocia preluarea selecţionatei Serbiei.

Astfel, şefii Timişoarei au discutat cu oamenii din cadrul clubului şi i-au ales pe succesorii lui Petrovici.

De echipă se vor ocupa Cosmin Contra, Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Marius Bratu.

"Noi încercăm să dăm credibilitate celor născuţi şi crescuţi la Timişoara, şi dorim ca împreună să readucem publicul în tribune şi galeria alături de echipă", a spus Chivorchian, potrivit prosport.

"Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzată! Visul oricărui antrenor este de a antrena într-o zi cea mai bună echipă din ţara sa. Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii actuali din perioada în care antrenam echipa de tineret. Sunt băieţi buni, jucători buni, de succes la echipele lor. Toată lumea ştie că avem o echipă capabilă de rezultate bune", a afirmat Petrovici în ziarul sârb Blic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite